У Кам'янському підрядника встановлення відеокамер у місті підозрюють в шахрайстві

Поліція підозрює компанію, яка реалізує у Кам'янському програму "Безпечне місто", в розкраданні бюджетних коштів

У Кам'янському підрядника встановле…

Про це повідомляють "Наші гроші", передає Depo.Дніпро.

Правоохороні органи підозрюють службових осіб ТОВ "Диспетчер Сіті" у привласненні бюджетних коштів під час виконання робіт з монтажу систем відеоспостереження та серверного обладнання.

За даними слідства, у 2016 році департамент житлово-комунального господарства та будівництва Кам'янської міської ради замовив ТОВ "Диспетчер Сіті" закупівлю систем відеоспостереження та серверного обладнання, у тому числі 100 вуличних IP-відеокамер, за 1,82 млн грн.

Переможець тендеру залучив в якості субпідрядника ТОВ "Атлас ТВКОМ", яке на торгах було єдиним конкурентом "Диспетчер Сіті". У кінці 2016 року обладнання було поставлено і "Диспетчер Сіті" отримав кошти в повному обсязі.

Але виявилося, що станом на січень 2017 року камери змонтовані не всі. При цьому, характеристики вуличних IP- відеокамер не відповідають вимогам, що вказані в технічному завданні конкурсних торгів.

Слідчі вважають, що подібне недотримання технічних вимог не зможе забезпечити виконання мети програми "Безпечне місто", оскільки якість зображення в темний період доби буде незадовільною.

Заводський районний суд міста Кам'янського ухвалив рішення, згідно якого надав слідчим доступ до документів "Диспетчер Сіті" та "Атлас ТВКОМ", які знаходяться в приміщенні Кам'янської податкової інспекції облДФС.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme