UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові підприємці спиляли посадку сосен: Суд зняв арешт із майна правопорушників

Харківський суд зняв арешт зі спиляних дерев і бензопил, якими самоуправно підприємці порізали дерева

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, 22 лютого до чергової частини Холодногірського відділу поліції надійшла інформація від 59-річного чоловіка щодо факту незаконної вирубки деревини у Холодногірському районі.

За відомостями поліції, під час огляду місця події правоохоронці виявили працівників приватної фірми, які згідно з договором прибирали територію від порубкових залишків, зайвої порослі та сміття. Однак на місці слідчі виявили 55 спиляних соснових дерев, а також вилучили 2 бензопили.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 356 (самоправство) Кримінального кодексу України. Для його розслідування Холодногірським відділом поліції створено спеціальну слідчо-оперативну групу, до якої залучено декілька слідчих відділу поліції.

23 лютого слідчим було подано до суду клопотання про арешт вилученого майна, а саме – хвойних дерев та бензопил. 24 лютого слідчим суддею Ленінського районного суду Харкова було розглянуто клопотання за участю слідчого Холодногорського відділу поліції, про що є відповідний запис в ухвалі районного суду. Суддею прийнято рішення про відмову в арешті майна та зобов'язано слідчого повернути речові докази підприємцю. Досудове розслідування триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme