У харківському екопарку оселився Геша

До харківського екопарку приїхав рідкісний єнот

У харківському екопарку оселився Геша…

За відомостями організації, незвичайного звіра до екопарку передали його господарі, які раніше тримали генетів в якості домашніх тварин.

Генета звати Геша. Коли тварина подорослішала і почала вимагати особливого догляду і виявляти потребу в увазі представниць жіночої особи, господарі вирішили передати Гешу до екопарку, де вже мешкає генета-дівчинка.

Наразі дворічний єнот проходить останні необхідні процедури і вже в березні буде готовий знайомитися зі своєю потенційною нареченою і з усіма гостями.

"Проведені обстеження ніяких порушень у здоров'ї генети, на щастя, не виявили. Ми вже склали для нього спеціальний раціон, який допоможе і далі тримати тварину в відмінній формі. Зараз красень активно налягає на м'ясо і яйця. Також балуємо новачка фруктами і овочами", - зазначила заступник директора екопарку з зоотехнічних питань Валерія Іващенко.

Довідка Depo.Харків. Генета, або єнот (африканський) - рід хижих ссавців з родини Віверові. Генети представляють рід хижих ссавців з сімейства віверових. Зазвичай вони живуть в тропічних лісах і саванах Африки, іноді зустрічаються в Іспанії і Франції. Генети легко приручаються: африканці часто використовують їх у господарстві для знищення мишей і щурів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme