UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У 5-му турі Балтійської ліги "Галичанка" здобула чотири перемоги

У Каунасі (Литва) завершився п'ятий з'їзний тур жіночої Балтійської гандбольної ліги

У Каунасі (Литва) завершився п'ятий з'їзний тур жіночої Балтійської гандбольної ліги, який тривав з 24 по 26 лютого. Львівська "Галичанка" у п'яти іграх здобула чотири перемоги і зазнала лише однієї поразки. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, пише Depo.Львів.

Першого ігрового дня, 24 лютого, львів'янки перемогли сильну білоруську команду "БНТУ-Бєлаз" з рахунком 19:18.

Другого ігрового дня, 25 лютого, у ранковому матчі чемпіонки України поступилися чемпіонкам Республіки Білорусь, переможницям Балтійської ліги попереднього сезону – ГК "Гомель" з рахунком 12:20. В іншому матчі цього дня львів'янки здолали білоруську "Городнічанку" 23:11.

26 лютого підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко перемогли дві литовські команди – "Жальгіріс" (Каунас) та "Гарляву" (Каунаська обл.) – 20:18 та 21:17 відповідно.

За підсумками матчів п'ятого туру двох гандболісток "Галичанки" назвали найкращими (таких відзнак удостоїлись по дві гравчині у кожній команді). У лавах львів'янок найсильнішими стали Наталія Туркало та Олеся Парандій.

Нагадаємо, що 31 березня 2017 року відбудуться матчі плей-офф, а 1 та 2 квітня пройдуть півфінальні та фінальні ігри. Прийматиме місто Гомель (Білорусь), однойменна команда якого стала чемпіоном Балтійської ліги попереднього сезону.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme