Тренер-чемпіон світу та "втікач" з Росії. За яку команду гратиме тепер Мораес

Нападник "Динамо" Жуніор Мораес на правах оренди до закінчення сезону 2016/17 виступатиме за китайський клуб "Тяньцзінь Цюаньцзянь"

Тренер-чемпіон світу та "втікач" з Росії…

На Depo.Сектор коротке представлення китайського клубу, кольори якого тепер захищатиме бразильський бомбардир "Динамо".

Клуб "Тяньцзінь Цюаньцзянь" було створено лише 10 років тому, але команда вже встигла досягти елітного футбольного дивізіону Китаю, в якому дебютує на цьому тижні як переможець місцевої першої ліги.

Спонсором "Тяньцзінь Цюаньцзянь" є компанія "Quanjian Group", що є одним із лідерів китайської медичної галузі. Тому не дивно, що у клубу є широкі фінансові можливості.

У попередні роки з командою працювало немало тренерів з-за кордону. Серед них бразилець Вандерлей Лушембургу, що колись тренував збірну Бразилії. Зараз же "Тяньцзінь Цюаньцзянь" очолює відомий екс-захисник збірної Італії, чемпіон світу 2006 року і володар "Золотого м'яча" цього ж року Фабіо Каннаваро.

Щодо гравців, які виступають в "Тяньцзінь Цюаньцзянь", то Жуніору Мораесу доведеться пограти разом з такими відомими футболістами, як бразилець Алешандре Пато і бельгієць Аксель Вітцель. Останній у зимове трансферне вікно "втік" з Росії від Мірчі Луческу і "Зеніта", погодившись на варіант з Китаєм, хоча раніше мріяв про Італію і "Ювентус", але в "Зеніті" забажали від туринців занадто багато грошей.

Цікаво, що нещодавно за "Тяньцзінь Цюаньцзянь" грав ще один колишній футболіст з УПЛ - бразилець Жадсон, але цієї зими екс-футболіст "Шахтаря" вирішив повернутися до Бразилії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme