UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Транспортні батли: У Сумах не можуть провести конкурс перевізників

Продовження транспортного конкурсу скасували на невизначений термін

Продовження транспортного конкурсу скасували на невизначений термін, повідомляє Depo.Суми.

Про це після півторагодинної наради у міського голови повідомив начальник відділу транспорту Сергій Яковенко. За його словами – причина – інцидент минулої п'ятниці. Тоді після проведення конкурсу пакет із документами з невідомих причин опинився на східцях міської ради розірваним. Довелося все збирати та заново опечатувати. Коли ж продовжать проведення конкурсу, начальник відділу транспорту Сумської міськради не повідомив.

Також минулої п'ятниці конкурсна комісія була не в повному складі. Одного з її члена про відбір перевізників не попередили: "Крім того, що я член конкурсної комісії, я ще й людина, яка, власне кажучи є позивачем у судовій справі про відміну транспортного конкурсу. То не знаю, це спів падіння чи ні, але я не був повідомлений. Відповідно в п'ятницю я не міг бути присутній на цьому всьому засіданні і звичайно голосував би проти проведення цього всього конкурсу", – сказав член конкурсної комісії Максим Колесник.

На це відповів Сумський міський голова Олександр Лисенко:

"Ну ось кажуть, що йому два рази дзвонили – не брав телефон. Кажу: ну значить поїдьте машиною, повідомте, листа напишіть, щоб людина знала. А то щас складається так, що, начебто, його не запросили – А коли буде відомо, коли буде продовжений конкурс? – Я думаю, ми ще назначили, сьогодні ще буде нарада. Ну це вже буде я просто запрошу наших юристів, з ними поспілкуюся і завтра будем визначатися з датою".

Зараз конкурсні документи знаходяться у спецчастині Сумської міськради. І перебуватимуть до того часу, поки не вирішать продовжити конкурс. Між тим, за тиждень, 7-го березня у Харківському апеляційному суді розглядатимуть справу по суті про оголошення транспортного конкурсу. І можуть його відмінити. Нагадаю, транспортний конкурс був оголошений 21 грудня минулого року. Потім за рішенням суду його призупинили. 24 лютого 6 із 10 присутніх членів конкурсної комісії прийняли рішення про проведення конкурсу. Тоді у мерії перевізники представили 41 пропозицію по 32-х лотах. Це – 39 маршрутів загального користування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme