UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Світлична вручила державні нагороди працівникам промисловості Харківської області

Основу економіки Харківської області становить промисловість

Світлична вручила державні нагороди прац…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської ОДА, сьогодні, 28 лютого, голова Харківської ОДА Юлія Світлична вручила державні нагороди найкращим представникам промисловості, сільського господарства, науки, медицини, культури та інших сфер життя Харківської області.

"За дорученням президента України Петра Порошенка я маю честь вручити державі нагороди кращим із кращих харків'ян. Мені приємно, що ця зала зібрала всіх - хліборобів, трактористів, слюсарів, фармацевтів, тих, хто рятує життя людей. Усіх вас відзначив Президент України - за вашу сумлінну працю, за ваш внесок у соціально-економічний розвиток держави, за те, що ви кожного дня своєю працею створюєте сталий шлях розвитку нашої Харківщини", - звернулася до присутніх Світлична.

Вона підкреслила, що відновлення слави й економічної потужності Харківської області починається з промисловості.

"Промисловий комплекс, яким пишається Харківщина сьогодні, має змогу "вдихнути свіже повітря". Одне з найбільших машинобудівних підприємств країни - Харківський тракторний завод, сьогодні може забезпечити роботою і достойною заробітною платою дві тисячі харків'ян", - зауважила керівник області.

Успішною сьогодні є робота й за іншими напрямками соціально-економічного розвитку регіону.

"Ми продовжимо будувати найкращу в Україні філармонію. Завершимо будівництво надсучасного ЦНАПу, щоб жителі області могли долучатися до дерегуляції та отримувати дозвільні документи за спрощеною процедурою. Реалізація цих та багатьох інших проектів додає впевненості у майбутньому нашої області, - зазначила Світлична. - У нашій області є злагоджена команда однодумців, яка кожного дня доводить, що Харківщина може задавати тон усім іншим регіонам. Я впевнена, що розбудова України, її соціально-економічне зростання також почнуться з Харківщини. Бажаю вам наснаги і впевненості у завтрашньому дні".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme