Сумські артисти вразили столичну публіку

На сцені Київського академічного театру на Липках відбулись гастролі Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна

Сумські артисти вразили столичну публіку…

Щепкінці презентували киянам кращі вистави сезону – трагікомедію "Хто винен?" за п'єсою І. Карпенка-Карого "Безталанна" (режисер-постановник – Антон Меженін) та казку "Лускунчик" за твором Е. Гофмана (режисер-постановник – Роман Козак), якими підкорили столицю, зібравши три аншлаги, розповідає Depo.Суми з посиланням на прес-службу сумської ОДА.

Виступ у Києві – іспит для театрального колективу. Адже столичний глядач має змогу порівнювати побачене з найкращими театрами України.

Кияни з захопленням сприйняли роль Ганни з вистави "Хто винен?" у виконанні народної артистки України Євгенії Серебрякової. Артистку люблять і шанують в Україні і їй, як завжди, вдалося довести свою майстерність, додавши виставі глибинного художнього вигляду.

Неабиякий інтерес у глядачів викликала і вистава "Лускунчик". Щепкінці створили справжнє фантастичне дійство, що супроводжувалося музикою П.Чайковського та додатковими спецефектами. Вистава пройшла яскраво, динамічно, весело та мальовничо.

Київ дуже тепло та по-батьківськи зустрів сумчан. Після завершення вистав митців Сумського театру ім. М.С.Щепкіна щедро вітали гучними оваціями, квітами та вдячними викликами "Браво".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme