UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Спійманий на "відкаті" чернігівський чиновник вийшов на роботу

Але в той же день чиновнику "стало погано"

Директор департаменту житлово-комунального господарства Чернігівськоі облдержадміністрації 36-річний Юрій Євтушенко вийшов на роботу. Проте йому стало зле, інформує Depo.Суми з посиланням на ПіК.

"21 лютого він звернувся до лікарні №2 у Чернігові. Сильно підскочив тиск, почувається погано, — повідомив Михайло Завгородній, адвокат Євтушенка. — Ніяких змін за тиждень у справі не відбулося".

Нагадаємо, 9 лютого СБУ повідомила, що викрила розкрадання посадовцями грошей на ремонті соціальних об'єктів Чернігівщини. Ним виявися керівник департамент житлово-комунального господарства Чернігівської ОДА Юрій Євтушенко.

За іх повідомленням, організатором оборудки був керівник одного з департаментів облдержадміністрації. Посадовець залучив до корупційної схеми працівників інших державних та контролюючих органів. За останні два роки з державного бюджету було виділено понад тридцять мільйонів гривень на ремонт та реконструкцію лікарень та навчальних закладів Чернігівщини. Співробітники спецслужби задокументували, що весь цей час начальник департаменту брав "відкати" з підрядних структур за сприяння в укладанні контрактів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернігів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme