UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінничанам пропонують послухати "того, хто співає у підвалі"

Чотири концерти, об'єднанні ідеєю знайомства вінничан з сучасними музичними тенденціями в Україні та світі пройдуть під гаслом: "Слухай Українське!"

Вінничанам пропонують послухати "того, х…

Сьогодні, 28 лютого, о 18:30 у Вінницькій обласній філармонії відбудеться черговий концерт в рамках Форуму молодої музики "Барви музики 20 сторіччя. Авангард, класика, джаз", передає Depo.Вінниця.

Організатори пропонують послухати незвичний проект "Чотири покоління". Цей концерт носить назву "Той, хто співає у підвалі" і виконуватиме експериментальну музику київський дует "Гольфстрім" у складі молодої скрипальки Маріани Скрипи та відомого віолончеліста Золтана Алмаші. Буде презентовано проект, який складається з творів українських композиторів чотирьох різних поколінь.

Нагадаємо, Форум стартував у Вінниці вчора, 27 лютого, концертом симфонічного оркестру Тернопільської обласної філармонії, під головуванням диригента, Заслуженого діяча мистецтв України Мирослава Кріля.

В рамках Форуму молодої музики "Барви музики 20 сторіччя. Авангард, класика, джаз" цьогоріч взаплановано чотири концерти, об'єднанні ідеєю знайомства вінничан з сучасними музичними тенденціями в Україні та світі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme