СБУ скасувала перепустку в "Л-ДНР" ще й напарнику Рубана

Служба безпеки України скасувала перепустку на в'їзд на окуповані території Донецької області не лише керівнику Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану, але і його напарнику 

Про це в ефірі телеканал "112 Україна" заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт, передає Depo.ua.

"Йому (Рубану, - ред.), а також ще одній людині, яка знаходилась разом з ним і незаконно намагалась перетнути лінію розмежування, призупинили перепустку", - сказав Тандіт. При цьому він не уточнив, про яку людину йдеться.

За його словами, Рубан був затриманий і з ним була проведена зустріч. "У нього забрали незаконні спецзасоби, які він намагався використати. Ми подивилися анкету, яку він заповнив. Він їхав начебто до родичів. На місці затримання він повідомив, що вони їдуть в "сіру зону" за лінію розмежування", - розповів представник СБУ.

Нагадаємо, що 24 лютого депутат Надія Савченко і керівник центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан прибули у виправну колонію в Макіївці, де утримуються українські військовополонені. СБУ закликала Савченко дати пояснення з приводу її поїздки в Донецьк. На неї вже складений адміністративний протокол за незаконний перетин лінії розмежування.

27 лютого СБУ скасувала перепустку на в'їзд на окуповані території Донецької області Рубану.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme