Савченко з Рубаном звільняють "лівих" людей, - волонтер

Нардеп Надія Савченко та відставний полковник СБУ Володимир Рубан жодним чином не узгоджують кандидатури заручників, яких звільняють із "Л-ДНР" із СБУ чи МВС, тому дізнатися, хто ці люди дуже важко

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив кординатор Центру з обміну та звільнення заручників "Патріот" Олег Котенко, передає Depo.ua.

"Ми дивились "списки Савченко", і в них є некоректності – наприклад, про шість чоловік, яких нібито знайшли і звільнили. Я поясню – четверо з них взагалі невідомі, за їх пошуком ніхто не звертався ні до МВС, ні до СБУ, ми не знаємо, що це за люди. Ще двоє – люди з сепаратистськими нахилами , які перебували в полоні з якоюсь певною метою – взнати інформацію від наших полонених, можливо, з метою вербовки. Коли Рубан звільняє якихось людей, у нас відразу питання –а хто це, звідки вони взялись? І взагалі, на кого він реально працює. Обмін повинен бути вигідним Україні", - сказав Котенко.

Нагадаємо, Нагадаємо, 25 лютого після поїздки на окуповані території Донбасу нардеп Надія Савченко оприлюднила список 34 українських полонених, яких утримують в Макіївці. Пізніше вона доповнила список які утримуються в Макіївській колонії №22 в Донецьку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme