Поліцейські знайшли у полтавця вдома "букети" з конопель

Чоловік "для себе" вирощував на городі заборонені рослини

Поліцейські знайшли у полтавця вдома "бу…

В одному з будинків по вулиці Січових Стрільців працівники відділення поліції № 1 міста Полтава вилучили два пакети конопель у висушеному стані, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Сорокарічний полтавець зберігав їх у підсобному приміщенні, за його словами, виростив на їх городі для власного вжитку.

Інформацію, що чоловік зберігає і вживає у своєму будинку наркотичні засоби, поліцейські отримали під час спілкування з мешканцями району.

"Коли в ході слідчо-оперативних заходів ми отримали достатні докази її достовірності, слідчий за погодженням з Полтавською місцевою прокуратурою звернувся з клопотанням до суду для проведення обшуку. Суд дане клопотання повністю задовольнив", - розповів начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно.

Вилучені рослини були направлені для проведення експертизи. Чоловіку, який, до речі, раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, відповідно до санкції частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України за зберігання наркотичних засобів загрожує відповідальність від чималого штрафу до обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

"Ми розпочали активну роботу по боротьбі з наркозлочинністю на території району та загалом міста Полтава. Спільно з Полтавською місцевою прокуратурою та ГУ НП в Полтавській області нами створені спеціальні оперативні групи, завданням яких є проведення оперативних заходів по документуванню та припиненню правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків", - зазначив Махно.

У зв'язку з цим правоохоронці міста Полтава звертаються до усіх полтавців з проханням зайняти активну позицію щодо протидії наркозлочинності та про усі відомі факти повідомляти до поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme