UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ПФК "Суми" перевірив потенційних новачків на полі

Сумський футбольний клуб готується до сезону

До початку весняної частини чемпіонату України у Першій лізі залишається менше місяця. 18-го березня "містяни" проведуть першу зустріч – на виїзді зіграють з футбольним клубом "Тернопіль". Наразі на полі футбольного центру "Барса" провели спаринг із місцевою командою "Спартак-Сумбуд", інформує Depo.Суми з посиланням на UA:Суми.

З перших хвилин на полі у складі ПФК "Суми" з'явились потенційні новачки клубу – воротар Артем Штанько, півзахисники – Іван Комлєв і Дмитро Крапивний та нападник Олександр Яровенко. Окрім цієї четвірки на поле вийшли і гравці, які перебувають на контракті в клубі та вихованці сумського футболу, – Олег Бородай, Ярослав Сидоренко, Єгор Луговий, Олександр Ігнатенко, Богдан Душин, Дмитро Жаріков. Також вийшов у стартовому складі і Євген Захарченко, який не підійшов донецькому "Олімпіку". За 90 хвилин ігрового часу команди створили декілька небезпечних моментів, але результату вони не принесли.

Наступний спаринг професійний футбольний клуб "Суми" зіграє 6-го березня на полі футбольного центру "Барса". Суперник – запорізький "Металург".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme