Першим віце-губернатором Одещини стане "люстрований" екс-генерал міліції Києва

Своїм основним завданням Олександр Терещук бачить наведення порядку в роботі правоохоронних органів області

Першим віце-губернатором Одещини стане "…

Як передає Depo.Одеса, переможцем конкурсу на посаду першого заступника голови Одеської ОДА оголошено Олександра Терещука. Про це увечері, 27 лютого, оголосила конкурсна комісія.

Терещук набрав найбільше балів (19,5 балів) в ході співбесіди, крім того, він краще за інших впорався з ситуаційними завданнями на другому етапі конкурсу. Призначення на посаду має відбутися в кінці березня, так як переможець конкурсу ще має пройти перевірку, яка триватиме впродовж 25 днів.

Після завершення конкурсного відбору Терещук заявив, що своїм основним завданням бачить наведення порядку в роботі правоохоронних органів області.

"Чому я вирішив йти на цю посаду? Один з напрямків діяльності - це координація роботи правоохоронних органів, питання дуже важливий для регіону. Моє життя пов'язане з правоохоронними органами - я пройшов шлях від міліціонера до начальника київської поліції. Я готовий працювати і знаю як це робиться", - сказав Терещук.

Довідка Depo.Одеса. Олександр Терещук народився у 1964 році у Вінниці, в правоохоронних органах працював з 1984 року. Працював в основному в Києві: в 2008-му році очолював Печерський райвідділ, потім працював заступником начальника Київського управління МВС, потім очолив міліцію Голосіївського району століци.Терещук в період з 2010 по 2012 роки був керівником Голосіївського райуправління ГУМВС в Києві. Після пропрацював кілька місяців начальником Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків в МВС, а потім його перевели на посаду голови Управління МВС у Волинській області. З 2014 по 2015 роки Терещук був головним столичним міліціонером, поки не потрапив під дію закону про люстрацію.

Але вже 3 липня 2015 року президент Порошенко особистим указом звільнив генерал-майора від відповідальності за законом про люстрацію.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme