UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Перечинське начальство не задекларувало майно і тепер відповідатиме "кримінально"

Перечинським відділом Ужгородської прокуратури внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за двома фактами не декларування чиновниками свого майна

Перечинське начальство не задекларувало…

Про це Depo.Закарпаття поінформували у прес-службі обласної прокуратури.

Зокрема, встановлено, що двоє осіб, будучи суб'єктами декларування у відповідності до ст. 45 Закону України "Про запобігання корупції", умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та їх наслідки, не подали декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Йдеться про начальників відділів Перечинської районної державної адміністрації. Відтак, у діях вказаних осіб вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації).

Санкція статті 366-1 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п'ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme