UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Найбільші виробники смартфонів похвалилися новинками

На Всесвітньому мобільному конгресі в Барселоні MWC-2017 LG, Blackberry, Huawei і Motorola показали нові смартфони

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Liga.net.

Корейський виробник LG представив флагманський смартфон G6, який відзначився збільшеною площею екрану (співвідношення сторін дисплея -18:9).

Смартфон обладнаний двома камерами за задній кришці - обидві на 13 МП. У одній з них - широкогольный об'єктив (125 градусів), об'єктив другий - з дворазовим оптичним зумом. Фронтальна камера на 5 МП також має ширококутний об'єктив (100 градусів). Корпус моделі виконаний з алюмінію і скла. Смартфон буде доступний в трьох кольорах - сріблястому, білому і чорному.

Канадський бренд BlackBerry представив новий смартфон BlackBerry KeyOne. Виробником моделі стала китайська компанія TCL.

Смартфон зроблений в традиційному для бренду форматі - з фізичною QWERTY-клавіатурою. Однак кнопкова клавіатура не проста, а тачпад. Клавіша пробілу має сканер відбитків пальців. Модель обладнана 4,5-дюймовим сенсорним екраном, основною камерою на 12 МП, фронтальної на 8 МП.

У смартфона восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 625 і акумулятор ємністю 3505 ма/год. Крім 32 ГБ вбудованої пам'яті, користувач може отримати ще до 2 ТБ пам'яті з допомогою карток.

Китайська компанія Huawei представила на MWC нову модель флагманських смартфонів P10. Модель має подвійну основну камеру з 20-мегапіксельним кольоровим сенсором і 12-мегапіксельним ч/б сенсором. Фронтальна камера на 8 МП. Діагональ дисплея смартфона склала 5,1 дюйма. Також представлена модель побільше Р10 Plus з дисплеєм діагоналлю 5,5 дюйма. Обидві моделі мають два слота під SIM-карти і будуть доступні в 8 кольорах.

Китайська компанія Lenovo представила смартфон Moto G5 і його старшу модель Moto G5 Plus. У Moto G5 п'ятидюймовий дисплей, 13-мегапіксельна основна і 5-мегапіксельна фронтальна камери. Moto G5 Plus отримала дисплей на 5,2-дюймів, 12-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну фронтальну камери. Обидві моделі мають сканер відбитків пальців, металевий корпус і столи для двох SIM-карт. Смартфони будуть доступні в золотистому і сірому кольорах.

Sony представила смартфон Xperia XZ Premium з уповільненою зйомкою.

Новітній смартфон Sony здатний здійснювати відеозйомку з частотою 960 кадрів в секунду при високій роздільній здатності в режимі super slow-mo - в чотири рази швидше, ніж топові моделі Apple і Samsung.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme