Наша пісня гарна й нова: З приходом весни, дорожники Полтавщини продовжили латати ями на дорогах

Дорожники Полтавщини продовжують ямковий ремонт шляхів

Наша пісня гарна й нова: З приходом весн…

Станом на 27 лютого на території Полтавської області ліквідовано понад 7 тис. м2 ямковості. Для цього використали 350 т холодної та 190 т гарячої асфальтобетонної суміші. Розпочали роботи ще на початку року. Відлига з 23 по 25 січня сприяла проведенню ремонтів. Всього у 2017 році використали майже 400 тонн гарячої суміші, пише Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Служби автомобільних доріг у Полтавській області.

Враховуючи позитивний прогноз синоптиків, темпи ліквідації ямковості будуть зростати. Для цього в ДП "Полтавський облавтодор" створений відповідний запас бітуму, постійно підвозяться необхідні кам'яні матеріали. Впродовж зимового періоду також проведений ремонт дорожніх фрез та котків, які активно використовуються при виконанні робіт з усунення ямковості.

Нині в області п'ять асфальтобетонних заводів можуть виготовляти матеріали для ремонту доріг. У разі необхідності можна запустити сім таких підприємств, аби забезпечити сумішшю ремонтні бригади у різних районах Полтавщини.

Насамперед, ремонт виконують на дорогах державного значення, де рух транспорту, в порівнянні з іншими автошляхами, значно інтенсивніший.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme