На Рівненщині затримали митника з хабарем

300 доларів США посадовець одержав від громадянина за зменшення штрафних санкцій

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Департамент захисту економіки Національної поліції України, співробітники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, спільно з військовою прокуратурою Рівненського гарнізону Західного регіон та відділу внутрішньої безпеки ДФС області затримали чиновника-хабарника.

Неправомірну вигоду посадовець міжвідомчого цільового центру із запобігання та виявлення порушень законодавства з питань митної справи вимагав від чоловіка, який мав сплатити 17 тисяч гривень штрафу, за порушення строку перебування на території України та не розмитнення ввезеного понад рік тому автомобіля.

300 доларів США посадовець одержав від цього громадянина за зменшення штрафних санкцій.

Митника затримали в момент отримання другої частини хабара співробітники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону та відділу внутрішньої безпеки ДФС області.

Під час огляду речей зловмисника правоохоронці вилучили 150 доларів США. Кримінальне провадження відкрито за статтею 368 (Одержання хабара) Кримінального кодексу України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Рівне

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme