UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині чоловік порізав ножем свого гостя

Господар будинку зрозумів, що скоїв та викликав правоохоронців 

На Миколаївщині чоловік порізав ножем св…

Під час застілля між чоловіками виникла сварка. Як наслідок, одного з них госпіталізовано до лікарні з тілесними ушкодженнями. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

До Миколаївського відділення поліції зателефонував мешканець одного із сіл Миколаївського району, який повідомив, що він спричинив ножові поранення своєму товаришу.

Як з'ясувалось, того вечора зловмисник, організувавши застілля, покликав до себе у гості товариша. Під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіка виникла спочатку сварка, а згодом і бійка. Схопивши ніж, власник будинку почав наносити тілесні ушкодження знайомому, а коли той, впавши на підлогу, знепритомнів, злочинець, зрозумівши, що накоїв лиха, зателефонував до поліції та почав надавати потерпілому першу медичну допомогу. 50-річний чоловік, пояснює свій вчинок надмірною кількістю вжитого алкоголю.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Наразі зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme