UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині 50 колишніх правоохоронців бажають повернутися у професію

У Миколаєві постійна комісія займається відбором нових кадрів до поліції 

На Миколаївщині 50 колишніх правоохоронц…

На Миколаївщині 50 колишніх правоохоронців виявили бажання повернутися у професію. Про це у "Фейсбуці" повідомив член постійної поліцейської комісії Михайло Талпа, повідомляє Depo.Миколаїв.

Зазначимо, що комісія згідно із законом "Про Національної поліції України" займається відбором кадрів в структуру ГУНП. За словами Талпи, підвищення зарплатні зацікавило колишніх правоохоронців: "Цікава тенденція - люди, які пропрацювали в органах, мають досвід і знання, в свій час покинули органи, причиною стала мала заробітна платня...хтось з них працював торговим агентом, хтось охоронцем в супермаркеті, хтось займався прокладанням інтернет-кабелів, дехто їздив на заробітки до Польші...після підняття заробініх плат( близько 10 тис грн)....масово почали повертатись в органи", - написав член комісії додавши, що наразі розглядають заяви 50 кандидатів.

Нагадаємо, що у Миколаєві взяли "на гарячому" патрульного-хабарника. Поліцейський обіцяв вирішити питання підроблених документів на транспортний засіб за 10 тисяч гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme