Мораес пояснив, чому змінив "Динамо" на Китай

Бразильський нападник Жуніор Мораес прокоментував свою оренду в китайський клуб "Тяньцзінь Цюаньцзянь"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Динамо". "Вважаю, це хороший варіант для мене. Так склалися обставини, що я розглядав різні варіанти, і пропозиція з Китаю про оренду до кінця сезону виявилася найцікавішою і підходящою. Це популярний і перспективний футбольне напрямок, новий ринок, який в останні роки дуже активно розвивається. У місцевій Суперлізі виступає дуже багато видатних футболістів європейського і світового рівня, що робить чемпіонат Китаю дуже цікавим.

Цей варіант влаштував обидва клуби і мене, тому вирішили здійснити мій перехід. У Китаї хороші умови для роботи, і мені цікаво спробувати свої сили в цьому чемпіонаті, це серйозний виклик для мене. Я вдячний керівництву "Динамо", яке пішло мені назустріч, зокрема, президенту клубу Ігорю Суркісу, який врахував не лише умови контракту, але і з розумінням поставився до моїх особистих обставин, і посприяв цьому переходу.

Незалежно від того, як складеться моя подальша кар'єра, хочу сказати, що провів в "Динамо" прекрасні півтора року, і буду з теплотою згадувати цей час. Дякую за підтримку київським уболівальникам, я намагався грати для них, робив це з усією душею і всім серцем", - заявив Мораес.

Читайте також: Чому оренда Мораеса в Китай – ідеальний бізнес для Суркіса

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme