UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські правоохоронці розшукують водія автівки, який переїхав пішохода та зник

На водія-втікача чекає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років зможливим позбавленням права керувати транспортними засобами

Миколаївські правоохоронці розшукують во…

Правоохоронці розшукують свідків скоєння автопригоди та встановлюють особу загиблого чоловіка. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

25 лютого 2017 року о 18:45 год., біля будинку №136 по вул. Гагаріна у Корабельному районі Миколаєва, під колеса автомобіля, ймовірно марки "ЗИЛ" з будкою сірого кольору, потрапив невстановлений чоловік, який від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці. Водій на транспортному засобі з місця події зник.

Прикмети померлого: віком 60-65 років, зріст 180 см. Був одягнений у шкіряну куртку чорного кольору, сірий шерстяний светр, сіру картату сорочку, чорні брюки та коричневі туфлі.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці звертаються до громадян, які можуть допомогти встановити особу загиблого та обставини, за яких чоловік отримав тілесні ушкодження, не сумісні з життям, повідомити до слідчого управління ГУНП за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, або за телефонами (0512)49-82-43, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme