Миколаївські правоохоронці розшукали горе-матір, яка покинула немовля у під'їзді

Жінка вигадала текст записки, адже онкологічного захворювання вона не має: Наразі їй повідомлено про підозру 

Миколаївські правоохоронці розшукали гор…

Поліцейські Вітовського району розшукали породіллю, яка залишила у небезпеці свою новонароджену доньку. 32-річну матір-зозулю вигадала записку у якій написала, що хвора. Насправді свою вагітність вона приховала навіть від чоловіка. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Зазначимо, що 29 січня цього року року до Вітовського відділення Корабельного надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію до закладу немовляти. З'ясовано, що новонароджену дитину знайшли у під'їзді будинку у Першотравенську. До приїзду медиків немовля, яке було загорнуте у ковдру, мешканці занесли до однієї з квартир.

Лікарі, оглянувши "знахідку", не виявили ознак переохолодження. Дівчинка, яка за висновками експертів, народилась дві - три доби тому, отримала необхідну допомогу і перебуває у стабільному стані. Слідчим підрозділом було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.135 КК України "Залишення в небезпеці", санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

У результаті злагоджених дій дільничних офіцерів поліції – проведеного подворового обходу ввіреної території та ретельної перевірки обліків вагітних, правоохоронці встановили 32-річну матір-зозулю, яка наприкінці 2016 року разом із родиною переїхала жити до Миколаївської області. Коли поліцейські прийшли до домівки підозрюваної та запитали, чи була вона вагітна протягом останніх декількох місяців, жінка відповіла, що вже має двох дітей та у цьому році не народжувала.

Вже у відділенні поліції, зрозумівши, що обдурити ні правоохоронців, ні лікарів не вдасться, 32-річна зловмисниця зізналась у скоєному та розповіла, що вагітність свою приховувала навіть від чоловіка. А коли той питав чи вагітна – усіляко переконувала його, що ні. У ніч, коли чоловік був на роботі, а діти вже спали, жінка самостійно народила маля, а через декілька годин, загорнувши дитя у простирадло, віднесла його до під'їзду одного з будинків, залишивши біля дверей.

Зі слів підозрюваної, текст записки вона повністю вигадала, адже онкологічного захворювання вона не має та й чоловік не зловживає спиртними напоями, а зробила це виключно для того, щоб розчулити людей, які знайдуть її доньку та, можливо, не будуть шукати її. Наразі жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину та призначено ряд експертиз, які встановлять родинні зв'язки 32-річної підозрюваної та знайденої дівчинки.

Нагадаємо, що на Миколаївщині сім'ї вишикувалися в чергу за покинутою в під'їзді дівчинкою. Сімейні пари з різних куточків країні виявили бажання забрати покинуту дівчинку, але пріоритет у жителів області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme