Медпрацівниця з Шостки затримала "кабінетного" крадія

Мешканець Чернігівщини заходив до незамкнених службових кабінетів та викрадав звідти залишені без нагляду речі

Медпрацівниця з Шостки затримала "кабіне…

На лінію "102" надійшло повідомлення, що в одному з медичних закладів Шостки затримано підозрюваного у крадіжці. На місце одразу була направлені слідчо-оперативна група та групи швидкого реагування Шосткинського відділу поліції, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Як з'ясували правоохоронці, юнак ходив по відділенню та пропонував персоналу і пацієнтам купити у нього біжутерію, котру сам він рекламував як "ювелірні вироби з медичного золота". Зайшовши до порожньої незамкненої ординаторської, зловмисник витягнув з сумки лікаря гаманець з грошима та банківськими картками. Проте вийти непоміченим з відділення не зумів – його запідозрила у крадіжці працівниця закладу і утримувала його у приміщенні до приїзду поліцейських.

"Затриманому 19 років, він мешканець міста Прилуки Чернігівської області, - коментує начальник Шосткинського відділу поліції Віктор Гузей. – До Шостки приїхав зі своїми знайомими, аби продати товар, який мав для реалізації".

Як виявилось, це не єдина крадіжка підозрюваного. За кілька днів до затримання він у такий же спосіб викрав з іншої держустанови мобільний телефон.

Наразі всі поцуплені речі вже вилучені та повернуті власникам. У відношенні молодого чоловіка відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка", санкція якої передбачає до шести років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme