Кремль дотуватиме білоруську економіку, бо "грає в довгу"

Росія зацікавлена ​​в тому, щоб надавати пряму підтримку білоруській економіці, бо це вигідно в довгостроковій перспективі

Про це заявив президент Росії Володимир Путін на прес-конференції в Бішкеку, передає Depo.ua з посиланням на "Интерфакс".

"Якщо ви подивитеся на цифри, які надає МВФ, то побачите дуже вражаючі цифри прихованої і прямої підтримки білоруської економіки [з боку Росії]. Але ми про це не шкодуємо, бо, як то кажуть "в довгу", і російська економіка отримає від цього вигоди", - сказав Путін.

Він зазначив, що підтримка економіки Білорусії для Росії - це не викинуті гроші, це все прораховані дії, прораховані кроки в розрахунку на майбутній результат.

"Ну, а суперечки завжди є, я впевнений, що ми знайдемо вихід з будь-яких, здавалося б, навіть дуже важких ситуацій", - заявив Путін.

Президент Росії нагадав, що Росія видала Білорусії кредитів більш ніж на 6 млрд доларів, а також зазначив, що російський ринок повністю відкритий для білоруських товарів. Він також додав, що Росія безмитно поставляє нафту на підприємства в Білорусь.

Нагадаємо, раніше Лукашенко доручив організувати доставку іранської нафти через Україну в Білорусь.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme