UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Караченцов потрапив у реанімацію після ДТП

Актор Микола Караченцов потрапив у ДТП у Щолковському районі Підмосков'я, після чого був шпиталізований в реанімацію з підозрою на серйозну травму голови

Про це повідомили в правоохоронних органах області, передає Depo.ua з посиданням на російські ЗМІ.

"Сьогодні о 19:30 мск у селищі Загорянське на вулиці Пушкіна на перехресті сталося зіткнення автомобіля Toyota, в якій пасажиром був Караченцов, з вантажною "Газеллю". В результаті ДТП актор отримав різні травми і був відправлений у лікарню", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що крім Караченцова в аварії постраждали його родичка Людмила Івліна і медсестра. Їх шпиталізували з черепно-мозковими травмами.

За інформацією деяких ЗМІ за кермом авто перебувада дружина актора Людмила Поргіна.

Син актора Андрій підтвердив інформацію про госпіталізацію.

"ДТП сталося в районі Лосиного Острова, там у батьків дача. Микола Петрович був шпиталізований в одну з найближчих підмосковних лікарень. Поки ніяких інших деталей немає, важко щось сказати", - розповів він.

На відео з місця подіївидно як автомобіль Toyota Highlander після заткнення з "Газеллю" вилетів на узбіччя і перекинувся

Нагадаємо, що в 2005 році Караченцов вже потрапляв у серйозну дорожньо-транспортна пригоду в Москві на Мічурінському проспекті. За дивним збігом обставин, ДТП сталося рівно 12 років тому - в ніч на 28 лютого. Тоді актор отримав серйозну травму голови, близько місяця пролежав у комі, йому було зроблено декілька операцій, в тому числі на мозку. Після цього на сцену актор повноцінно не повернувся.

Довідка: Микола Караченцов - радянський і російський актор театру і кіно. Також плідно працював в якості співака і артиста озвучування. За 40 років своєї акторської кар'єри Караченцов зіграв 149 ролей у кінострічках і виконав понад 200 пісень.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme