UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Харків'янам повернуть майже мільйон гривень

На Харківщині понад 500 людей задекларували доходи для отримання податкової знижки

Як повідомили Depo.Харків в управлінні оподаткування фізичних осіб ГУ ДФС у Харківській області, з початку року вже 504 громадянина надали декларації про майновий стан і доходи за 2016 рік для отримання податкової знижки.

За відомостями ДФС, задекларована сума податкової знижки складає 780,3 тис. грн.

Всього від початку кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2016 році, 3844 мешканців Харківської області задекларували свої доходи на суму 336,5 млн. грн. При цьому до сплати в бюджет нараховано податку на доходи з фізичних осіб 10,1 млн. грн. та 2,2 млн. грн. військового збору.

Довідка Depo.Харків. Податкова знижка це – документально підтверджена сума витрат платника податку у зв'язку з придбанням деяких товарів, послуг або робіт у резидентів протягом звітного року. На цю суму дозволяється зменшення загальнорічного оподаткованого доходу, одержаного за наслідками звітного року у вигляді заробітної плати. До податкової знижки включаються, зокрема, витрати на оплату за навчання, витрати, понесені у зв'язку з переобладнанням транспортного засобу, частина суми процентів, сплачених за користування іпотечним житловим кредитом, а також інші витати, визначені п.166.3 ст.166 Податкового кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme