"Фенербахче" змусив гравця збірної України відмовитися від своїх слів

Український футболіст Олександр Караваєв несподівано спростував власне інтерв'ю

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport.ua.

24-річний український півзахисник "Фенербахче" Олександр Караваєв недавно дав інтерв'ю журналістам програми "Профутбол", в якому, зокрема, сказав, що у головного тренера "Фенербахче" Діка Адвоката фактично відсутні тактичні тренування.

"Тренування у Діка Адвоката такі: граємо, утримання, розминка, квадратики. І все. Я здивувався щодо тактики. Питав у Роми Нойштедтера. Він сказав, що за п'ять місяців у Діка Адвоката тактики не було як такої. Вернидуб робив окремі тренування, коли перед матчами Ліги Європи ми всією командою ставали по позиціях, ходили, переміщалися, де нам потрібно надаватися в тій чи іншій ситуації. Такого тут немає", - сказав Караваєв.

Сьогодні вранці на офіційній сторінці футболіста в Instagram з'явилося спростування його власних слів. Згідно з текстом, Караваєв ніколи не говорив нічого подібного.

"У деяких газетах з'явилися новини про те, що я нібито говорив з моїм одноклубником Романом Нойштедтером, і він сказав: "У нас п'ять місяців не було ніяких тактичних тренувань". Я хочу заявити, що ці новини зовсім неправдиві. Я хочу, щоб ви, хлопці, знали, що я ніколи не говорив нічого подібного", - написав Караваєв.
Примітно, що текст в Instagram опублікований виключно на турецькій і англійській мовах, що дозволяє припустити, що з'явився він там виключно під тиском клубу, а не за бажанням самого футболіста.

Караваєв перейшов в "Фенербахче" з луганської "Зорі" на початку січня 2017 року року на правах оренди до літа.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme