Донька зірки "95 кварталу" виграла Гран-Прі Міжнародного фестивалю з піснею Джамали

Старша дочка Євгена Кошового Варвара виграла Гран-Прі Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів "Україна єднає світ", виконавши переможну пісню Джамали "1944"

Донька зірки "95 кварталу" виграла Гран-…

Восени 2016 року 8-річна Варвара брала участь в проекті "Голос. Діти", але не змогла пройти у наступний етап шоу після "прослуховувань наосліп", передає Depo.ua.

Але Варвара Кошова вирішила не сдаватися і взяла участь у конкурсі "Україна єднає світ", в якому й здобула перемогу в категорії "Естрадний спів", вік 7-9 років. Вибір настільки нелегкої у виконанні пісні зробила сама Варвара - саме вона наполягла на композиції "1944".

Щасливий батько Євген Кошовий поділився емоціями від перемоги в Facebook.

"Вчора моя старша дочка знову занурила нас з Ксенією Кошовою в прекрасний світ батьківських переживань, беручи участь в Міжнародному Фестивалі-Конкурсі "Україна Єднає Світ"!!! Згадалися почуття, які взяли в полон нас на Голос.Діті !!!!!! Потіють руки, не тямить голова і багато інших ознак хвилювання)))))) Але це було варто того Наша дівчинка взяла Гран-Прі у категорії "естрадного Спів" вік 7-9 років !!! Дякую Ларисі Леонідівні)))))), організаторам і всім причетним до цієї події !!!! Діти отримали масу задоволення, а батьки у захваті від своїх дітей І ОКРЕМО ДЯКУЮ педагогу з вокалу ЄВГЕНІЇ ДУБОВІЙ. P.S. На виборі пісні наполягла Варвара)))", - написав він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відсвяткував день народження із кенгуру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Країна Укропів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme