"Деловая столица" змінює формат і запускає низку масштабних проектів

Основою видання залишиться якісна аналітика на економічні теми, адже за 15 років роботи "Деловая столица" здобула репутацію одного з флагманів ділової журналістики

Тепер разом з матеріалами про макроекономіку, фінансах і бізнесі видання пропонуватиме читачам авторський погляд на події в політичному і культурному житті країни та світу, якісний аналіз ситуації на міжнародній арені, переклади найрезонансніших матеріалів світової преси, історичні екскурси, огляди наукових відкриттів і технологічних новинок, передає Depo.ua з посиланням на "Ділову Столицю".

Шеф-редактор видавничої групи "Картель" Віталій Пирович зазначає: "Ми впевнені, що аналіз економічних процесів в Україні та світі цікавий не тільки представникам бізнесу, адже ці процеси впливають на кожного українця. Водночас українські бізнесмени цікавляться не тільки котируваннями на ринках і курсом долара, але й тим, коли Україна отримає безвіз, які реформи чекають вітчизняні школи, хто стане президентом Франції, і чи можливе існування життя на екзопланетах, відкритих NASA. Життя - це глобальний клубок міжнародних, політичних, економічних, соціальних і культурних процесів . Оновлена ​​"Деловая столица" починає роботу під гаслом "Для тих, хто не поспішає з висновками". Це означає, що ми будемо ретельно вивчати причини та наслідки подій і явищ, відстежувати тенденції і проводити історичні паралелі, пропонувати нестандартні, а часом і контраверсійні оцінки. Одним словом, в DSNEWS.UA ви знайдете все, але нічого зайвого".

Зміниться не тільки тематика матеріалів видання, але і їх формат - DSNEWS.UA, запропонує читачам лонгріди, ілюстровані і тематичні проекти. Перший масштабний історичний проект готується до запуску в березні: DSNEWS.UA спільно з проектом Likbez відкриють цикл публікацій "Наша революція. 1917". В його рамках журналісти, історики, економісти, літературознавці будуть міркувати про те, як події столітньої давності, 1917-1918-го, визначили сучасні долі України і Росії.

DSNEWS.UA також пропонуватиме читачам і відео-контент: відео-конференції з експертами, а також чати редакції з читачами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme