Чому "Динамо" має продати Хачеріді в "Шахтар"

Захисник киян Євген Хачеріді через складний характер знову перестав потрапляти в заявку команди на матч 

Журналіст Depo.Сектор
Чому "Динамо" має продати Хачеріді в "Ша…

Як повідомляє Depo.Сектор, Хачеріді не потрапив у 18-ку на матч з "Зорею". Згодом Сергій Ребров доволі різко висловився, що футболіст поза складом через конкуренцію. І ще так, ніби ненароком, Станіславович сказав: "А чому Хачеріді в збірну не викликають?". Згодом з'явилась інформація, що футболіст уникає роботи на тренуваннях і через це і розгорівся конфлікт. В центральному матчі 19-го туру на позиції центральних без особливих "запар" відіграли новобранець Пантич і старожил Віда. А якщо згадати, що є ще в центрі і Микита Бурда, і молодий Іван Калюжний, та й новачок Тамаш Кадар може зіграти на цій позиції, то особливих проблем відсутність Хачеріді принести немає. Наступне резонне питаня: "Що робити з скандальним футболістом?".

7 жовтня 2013 року гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін на своїй сторінці в фейсбук оголосив про трансфер Хачеріді до "Шахтаря". Ще й суму озвучив - 22 млн доларів. Телеканали власника "Шахтаря" Ріната Ахметова тоді розгорнули пропаганду, що трансфер в донецький клуб буде для усіх найкращим варіантом. І для гравця збірної, адже "гірники" багаторазовий чемпіон, а "Динамо" - дно; для Суркіса, який заробить багато грошей; і для усього українського футболу, бо сильний захисник виступатиме постійно в Лізі чемпіонів і так ростиме... Проте зовсім скоро довелося забирати слова назад. Перехід так і не став реальністю

Звісно, влітку Хачеріді потрібно продавати. І тут з'являється, на перший погляд, неочікувана відповідь: "В "Шахтар"! Чому? Аби відімстити за Олександра Гладкого! Жартую, звісно... Євген Хачеріді - один з найсильніших центральних захисників в Україні і не лише. Проте, настільки ж він проблемний. І ці проблеми часто переростають в поразку "Динамо". Він стільки разів підводив команду у вирішальний момент, що й порахувати важко. "Посилити" "Шахтар" непрогнозованим і скандальним футболістом, це теж варіант ведення боротьби за чемпіонство. Нехай тепер дублями автоголів у ворота "гірників" відзначається. Та й навряд чи за нього дасть хтось більше грошей, аніж Ахметов. І для збірної це теж буде не найгірший випадок. Адже футболіст матиме практику, чого не можна гарантувати в випадку переїзду в європейський чемпіонат.

Чи ймовірний такий варіант? А чим чорт не жартує?

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme