Білозір вимагає від Сюмар прибрати своє прізвище із "московського списку"

Депутатка заявила, що вона в Москву не літала, тому вимагає вибачень, бо піде до суду

Про це вона повідомила у себе в Facebook, передає Depo.ua.

"Офіційно заявляю, що маніпулятивна інформація про те, що протягом 2015-2016 років я відвідувала Москву, не відповідає дійсності. Більше того, останній раз я була в Москві щонайменше понад 10 років тому!!!", - заявила Білозір.

"У жовтні 2015 року я літала через Мінськ транзитним рейсом до Берліну (фотокопія відповідних відміток паспортного контролю: прибуття в/вибуття з Мінська, прибуття в/вибуття з Берліна – на фото). Більше того, у 2015 році я не була народним депутатом України, оскільки набула повноважень народного депутата України лише у травні 2016 року, тому включення мене в список народних депутатів України є ще однією маніпуляцією!", - зазначила нардепка.

"Тому я повторно звертаюсь до Вікторії Сюмар і вимагаю спростувати поширену щодо мене неправдиву інформацію та виключити моє ім'я із зазначеної публікації. В іншому випадку, буду домагатися спростування у судовому порядку, як від автора публікації, так і від ЗМІ, які свідомо чи не свідомо поширили цю маніпулятивну, брехливу інформацію", - розповіла Білозір про готовність захищати свою честь і гідність.

Нагадаємо, що 27 лютого Вікторія Сюмар оприлюднила списки нардепів, які літали до Мінська і, ймовірно, могли літати до Москви – із очевидно антиукраїнськими намірами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme