Житель Хмельниччини помер через фіктивний кредит від "Приватбанку"

Кредит оформили на чоловіка шахраї, які викрали в нього паспорт. Втім, довести свою непричетність чоловік не зміг

Житель Хмельниччини помер через фіктивни…

Пенсіонерам з Хмельниччини Олегові та Валентині Волянським ще у 2012 році прийшло повідомлення з "Приватбанку", щодо невідкладного погашення кредиту у сумі майже 60 тисяч гривень, який глава родини начебто оформляв 2007 року, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Надзвичайні новини. Подружжя було шоковане, адже не брали позик у жодній фінустанові.

Втім, згодом пригадали, що 2007 року у чоловіка на залізничному вокзалі вкрали паспорт. Того ж дня він звернувся до поліції і паспортного столу. З часом отримав новий документ.

Дізнавшись про кредит, чоловік приїхав до банку, написав заяву і попросив розібратися. Але згодом дізнався, що в його викрадений паспорт шахраї вклеїли іншу фотографію і оформили кредит - подружжя власними очима побачило кредитну справу. А за півроку чоловікові принесли виклик до суду з вимогою повернути вже 70 тисяч гривень.

Вердикт суду - негайно виплатити борг, став фатальним. Чоловіка поховали у день його народження. Йому виповнилося б 47 років. Його син тоді був у зоні АТО.

А вже після смерті чоловіка експертизи встановили – підпис у банківських документах не Олега, потім була апеляція, яка скасувала рішення суду і списала борг.

У поліції області пояснюють, що розшукують шахраїв, котрі оформили кредит на Олега Волянського. Натомість розслідування гальмує саме керівництво банку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme