Як у Дніпрі Порошенко перевіряв кваліфікацію дитячих лікарів

Стало відомо, як виглядає надсучасний неонатальний центр у Дніпрі вартістю 100 млн. грн

Як у Дніпрі Порошенко перевіряв кваліфік…

Про це Depo.Дніпро стало відомо на місці подій.

Стаціонар для матусь з ново родженими розташувався на четвертому поверсі центру і здатен прийняти 30 жінок одночасно. Для цього тут створені усі необхідні умови – комфортабельні палати, а також кімнати для приготування молочних сумішей, а також буфетні для мам.

Сучасно виглядають також ординаторські.

У залі реанімації встановлено надсучасне обладнання для підтримки необхідного рівню кисню в крові немовлят, та іншій реанімаційні поилади. Таких апаратів усього три на всю Україну. За словами працівників центру, одночасно до такого апарату можуть бути підключені від двох до чотирьох дітей. Даний апарат дозволяє знизити ризик інвалідності в немовлят в три рази.

При цьому Петро Порошенко під час огляду обладнання запитав, чи вистачає працівникам центру кваліфікації для роботи на ньому. Як виявилося, працювати на ньому будуть три кандидати медичних наук.

В неонатальному центрі стверджують, що планують купити ще один такий апарат, що дозволить приймати пацієнтів не тільки з Дніпропетровщини, але й сусідніх областей України – зокрема, Донецької.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, уДніпрі Порошенку показали, як рятують новонароджених.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme