Як столичні копи переслідували п'яного водія

У водія не було ні документів на керування машини, ні документів на машину

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на сторінку у "Фейсбуці" патрульної поліції України.

Зокрема, у міському парку інспектори помітили припаркований автомобіль KIA Cerato, з якого гучно лунала музика. Це сталось 27 лютого, близько 3-ї години ночі. Патрульні вирішили перевірити транспортний засіб та осіб, що перебували поряд.

Під час спілкування з громадянами поліцейські помітили в них явні ознаки алкогольного сп'яніння. Осіб було попереджено про адміністративну відповідальність у разі, якщо вони розпиватимуть спиртні напої у громадському місці та сядуть за кермо напідпитку.

Уже невдовзі охоронці порядку помітили вказаний транспортний засіб, що рухався вулицею Щербаківського. Вимогу охоронців порядку про зупинку водій проігнорував. Натомість значно збільшив швидкість та почав втікати. Патрульні поліцейські одразу взялися наздоганяти його. На площі Перемоги до переслідування долучився ще один екіпаж поліції. Заблокувати та зупинити авто KIA Cerato інспекторам вдалося на вулиці Виборзькій. Із салону вискочило троє осіб, вони побігли у двори, однак патрульні за лічені секунди наздогнали й затримали їх.

21-річний водій від проходження тесту на стан сп'яніння відмовився. Окрім того, чоловік керував транспортним засобом без водійського посвідчення й не надав свідоцтва про реєстрацію авто. На нього склали адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ст. 185 (Злісна непокора) КУпАП, а також адміністративну постанову за ч.1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

Автомобіль KIA Cerato евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme