UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Волинянки у Тернополі зняли "поробів" на два мільйона гривень

Три жіночки приїздили до Тернополя і підшукували собі "жертв" серед тернополянок

Волинянки у Тернополі зняли "поробів" на…

Троє волинянок виманювали гроші та коштовності у жителів Тернополя, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП Тернопільщини. Від зняття поробів та родинних проклять постраждало щонайменше семеро жінок.

Повідомлення про втрату чималих коштів після спілкування з цілительками почали надходити до тернопільських правоохоронців ще минулого року. Усі потерпілі розповідали, що потрапили під вплив невідомих жінок та, аби зняти пороби, виносили з помешкання шахрайкам усі заощадження та ювелірні вироби.

Працівники кримінальної поліції міста та області вийшли на слід зловмисниць. Ними виявилися три жительки Волинської області. Разом зі спільником-водієм жінки на авто приїжджали до Тернополя та шукали своїх жертв. Обирали жінок чи дівчат у дворах багатоповерхівок та розповідали усім байку про страшне родинне прокляття, яке лежить на грошах та золоті. Ті, немов під дією гіпнозу, виносили з квартир кошти та ювелірні вироби і віддавали у руки шахрайкам. З одного помешкання шахрайки виманили 17 тисяч доларів та 58 тисяч гривень, з іншого - 6 тисяч доларів та 8 тисяч євро. Загалом суми збитків оцінено у майже два мільйони гривень.

В рамках досудового розслідування жінкам обрали запобіжний захід - тримання під вартою. Наразі правоохоронці довели причетність зловмисників до семи фактів таких злочинів, однак їх може бути набагато більше.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme