UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінничанин подався в сутенери власної дружини

Жінка надавала інтимні послуги, а її чоловік займався усіма організаційними питаннями - отримував гроші від клієнтів та забезпечував охорону дружини

Вінничанин подався в сутенери власної др…

Наприкінці січня поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції Вінниччини затримали сімейну пару, яка влаштовувала в орендованих квартирах бордель. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Повідомляється, що такою діяльністю подружжя займалось не лише у Вінниці, а й "гастролювали" різними регіонами України. Клієнтів вони шукали за оголошеннями, які розміщували в мережі Інтернет та постійно змінювали міста та орендовані квартири, щоб не потрапити в поле зору правоохоронців. У Вінниці протягом тижня вони встигли орендувати дві квартири.

Зі слів затриманих, стало відомо, що перед цим вони були у Черкаській області. Вартість години інтиму у подружжя коштувала 1000 гривень, у такий спосіб вони заробляли на життя. У пари двоє малолітніх дітей.

"Зараз затриманим оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Такий злочин карається обмеженням або позбавленням волі на строк до 5 років. Матеріали кримінального провадження направлено до суду", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme