Від Артеменка до Шуфрича: нардеп показала список колег, що могли літати до Москви

Майже 60 народних депутатів України літали у Мінськ і, можливо, звідти - до Москви

Відповідну інформацію із посиланням на дані Держприкордонслужби оприлюднила нардеп від "Народного фронту" Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Прямого авіасполучення з Москвою в Україні немає. На Москву з Києва літають через Мінськ. Тут списки тих, хто за два минулі роки - роки війни з Росією - літали на Мінськ, і в більшості випадків далі на Москву. 59 народних депутатів України. Частина літає реально в Мінськ - наприклад Ірина Геращенко, Ганна Гопко, Андрій Іванчук (якого в Білорусі навіть затримували). Але думаю вже відомий Андрій Артеменко, Сергій Льовочкін, Бойко, Мураєв, Оніщенко, Ківалов, Деркач, Рабінович, Тарута та багато інших зовсім не на переговори в мінському форматі літали. Швидше - це "московський формат" псевдоукраінської політики", - написала Сюмар.

Нагадаємо, що одно з "радикалів" Андрія Артеменка в лютому підловили на просуванні ідеї здачі "в оренду" Росії окупованого Криму. Його вже прогнали з фракції Радикальної партії. Що ж до польотів українських нардепів до Москви, то чутки про таку діяльність в українському політикумі циркулюють постійно, однак ефективних обемежнь для нардепів досі немає.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme