UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вознесенську проїзд в маршрутці коштуватиме дорожче

Жителі міста платитимуть 5 грн, але і зможуть користуватися пільгами

У Вознесенську проїзд в маршрутці коштув…

У середу, 1 березня, у Вознесенську підвищать вартість проїзду в маршрутках. Про це йдеться на сайті Вознесенської міськради, повідомляє Depo.Миколаїв.

Згідно з рішенням виконкому від 24 лютого, вартість проїзду становитиме 5 грн. Проте будуть і пільги: для пенсіонерів за віком – 3 грн з 8:00, для дітей віком від 6 до 14 років – 3,75 грн до 15 травня. Для учнів така вартість проїзду діятиме згідно з підпунктом 8 пункту 159 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабміну від 18 лютого 1997 № 176.

Крім цього, право на безкоштовний проїзд при пред'явленні посвідчення мають громадяни України, які мають статус інваліда війни І, ІІ, ІІІ групи; учасника бойових дій; ветерана Міноборони України, МВД України; дитини багатодітної сім'ї; інваліда військової служби (включно батькам загиблих, вдовам); ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС; інваліда загального захворювання І та ІІ групи; дитини сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

Детально з рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися на офіційному веб-порталі м. Вознесенська у розділі "Нормативні акти" - "Рішення виконавчого комітету".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme