UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Садового похвалилися дахуванням Львова

У 2016 році Галицькою районною адміністрацією здійснювались заходи із утримання об'єктів житлового господарства

Як розповіла голова Галицької районної адміністрації Львівської міської ради Ірина Іванчина, всього у 2016 році проведено часткову та повну заміну покрівель у 57 будинках на суму 7 926,7 тис. грн. Про це пише Depo.Львів. Окрім цього, ЛКП району під час проведення толоки відремонтовано покрівлі ще у 86 будинках.

У 2016 році Галицькою районною адміністрацією здійснювались заходи із утримання об'єктів житлового господарства. Відтак було проведено часткову та повну заміну покрівель у 57 будинках, ремонт та заміну інженерних мереж у 35 будинках, відремонтовано - 26 балконів, відновлено - 8 підпірних стінок.

Окрім цього, Львівськими комунальними підприємствами Галицького району під час проведення толоки виконані ремонтні роботи у житлових будинках на суму 2 074,0 тис. грн. Також взяли дольову участь мешканці на суму 277,0 тис. грн. та СПД на суму 1 288 тис.грн. Зокрема відремонтовано 90 сходових кліток, покрівлі у 86 будинках та здійснено ремонт інженерних мереж у 101 будинку.

"На обслуговуванні Львівських комунальних підприємств – 2028 будинків, в яких проживають мешканці 24 064 квартир. Кількість квартир з кожним роком зменшується у зв'язку з використанням їх під нежитлові приміщення. Збільшується кількість приватизованих квартир (понад 200), у яких власники не проживають. Впродовж 2016 року збір коштів за житлово-комунальні послуги Львівських комунальних підприємств забезпечено на рівні 100% і більше", - зазначила Іванчина.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme