UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Путіна хочуть, щоб бізнес моніторив настрої росіян і "доносив" на них, - ЗМІ

Адміністрація президента Росії запустила щомісячний моніторинг подій в ключових галузях економіки, здатних вплинути на суспільно-політичну та соціально-економічну обстановку в регіонах

Про це повідомило видання "Ведомости" з посиланням на співрозмовників в металургійній, автомобільній та нафтогазовій галузях, передає Depo.ua.

Інформацію виданню підтвердили двоє федеральних чиновників. Моніторинг планується вести до травня 2018 року. Близьке до Кремля джерело зазначив, що в попередні роки подібної віялової розсилки компанім не було.

"Адміністрація президента доручила уряду, а профільні міністерства, відповідно, будуть щомісяця надавати зазначену інформацію в Кремль починаючи з квітня", - цитує видання чиновника.

Повідомляється, що доручення, направлені в Міненерго, Мінтранс, Мінпромторг і інші структури.

За даними газети, кожне міністерство складає список компаній, які повинні будуть готувати щомісячні доповіді про найбільш важливі події. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков не заперечував факт існування доручення і заявив, що воно дано в рамках звичайного обміну інформацією.

Президентські вибори в Росії заплановані на березень 2018 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme