UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У миколаївців шукають ідеї кращого туалета для парку "Перемоги"

Переможець конкурсу концепції екологічної громадської вбиральні отримає 30 тисяч гривень

У миколаївців шукають ідеї кращого туале…

У Миколаєві запрошують молодих архітекторів та дизайнерів взяти участь у конкурсі Street Geberit 2.0, головною метою якого є розробка концепції екологічного громадського вуличного туалету для міста. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі "Агенції розвитку Миколаєва".

Для участі в конкурсі кандидати повинні представити дизайн вуличного туалету загального користування, що повинен гармонійно адаптуватися до міського середовища парку "Перемоги" у Миколаєві. "Коли представники СANactions та Geberit звернулись до нас, з пропозицією створення у Миколаєві нового вуличного громадського туалету, відповідного до існуючих стандартів, ми запропонували місце у парку "Перемоги", тому що це найбільша рекреаційна зона у Миколаєві. Але наразі на його території відсутня інфраструктура, а наявний туалет - в критичному та абсолютно непридатному для користування стані", - зазначив директор Агенції Василь Гошовський.

Участь у конкурсі Street Geberit 2.0 можуть взяти усі громадяни України віком до 35 років. Проекти можна надсилати з 27 лютого до 10 травня. З 10 до 26 травня на сайті конкурсу відбуватиметься онлайн-голосування для визначення проекту, що отримає приз глядацьких симпатій. Переможці оголосять 2 червня на Х Міжнародному архітектурному фестивалі CANactions у Мистецькому Арсеналі в Києві.

Призовий фонд конкурсу Street Geberit 2.0: перше місце - 30 000 грн, друге місце - 20 000 грн, третє місце - 10 000 грн, приз глядацьких симпатій - 5 000 грн.

Вичерпна інформація та умови конкурсу на сайті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme