UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві правоохоронці вчилися блокувати ОДА при загрозі теракту

Учасники відпрацювали систему заходів своєчасної протидії можливій терористичній загрозі

У Миколаєві правоохоронці вчилися блокув…

На Миколаївщині Координаційна група Антитерористичного центру при СБУ провела командно-штабні навчання. про це Depo.Миколаїв повідомили у облдержадміністрації.

У Миколаївській облдержадміністрації відбулися планові командно-штабні навчання регіональної Координаційної групи Антитерористичного центру при обласному Управлінні Служби Безпеки України. Як повідомляє прес-центр СБУ, метою навчань стало підвищення рівня взаємодії учасників при попередженні умовного терористичного акту на стратегічно важливому об'єкті.

У заході взяли участь керівництво адміністрації, співробітники СБУ, Нацполіції, Державної служби із надзвичайних ситуацій, прикордонники, органи місцевої влади та управління. Зазначається, що учасники відпрацювали систему заходів своєчасної протидії можливій терористичній загрозі, дали оцінку стану захищеності і безпеки об'єкта.

На практиці були відпрацьовані дії працівників патрульної поліції та поліції охорони з первинного блокування адміністративного приміщення облдержадміністрації. За підсумками командно-штабних навчань керівництво Координційної групи Антитерористичного центру відзначило злагоджену взаємодію всіх учасників навчання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme