UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві "кранівник" викрав сантехніку у неуважної продавчині

Поки продавчиня відволіклась на інших покупців, чоловік поцупив в неї з прилавку водяні крани

У Миколаєві "кранівник" викрав сантехнік…

До Заводського відділу поліції звернулася продавчиня торгового кіоску. Жінка розповіла, що невідомий викрав в неї з прилавку десять водяних кранів. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Оперуповноважені кримінальної поліції встановили зловмисника, причетного до скоєння злочину. Як з'ясувалось, злодій, 47-річний раніше судимий чоловік, перебував у приміщенні крамниці. Він скористався тим, що продавець відволіклась на інших покупців, та поцупив з прилавку предмети сантехніки й пішов. Того ж дня він відправився на ринок та продав перехожим викрадене за вдвічі нижчою ціною. Отримані кошти, зі слів крадія, він витратив спиртне.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України "Крадіжка", санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту строком до шести місяців, або до трьох років позбавлення волі. Викрадене майно частково вилучили та повернули до магазину. Відносно крадія обирається міра запобіжного заходу та встановлюється причетність чоловіка до вчинення аналогічних злочинів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme