UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львові застрелився чоловік

У Львові чоловік застрелився, обстрілявши перед тим вхідні двері у квартиру своєї співмешканки, автомобіль на вулиці та вікна будинку навпроти

У Львові чоловік застрелився, обстрілявши перед тим вхідні двері у квартиру своєї співмешканки, автомобіль на вулиці та вікна будинку навпрот. Про це повідомили у відділі комунікації поліції ЛЬвівської області, пише Depo.Львів.

Внаслідок стрілянини поранення у ногу отримав син співмешканки стрільця. Водій автомобіля, у лобове скло якого влучила куля та мешканці будинку навпроти не постраждали.
Сьогодні, 27 лютого, о 9.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що з вікна другого поверху одного з будинків по вулиці Академіка Кучера у Львові невідомий чоловік стріляє по автомобілях та у вікна сусіднього будинку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився раніше двічі судимий за злочини, пов'язані з наркотиками, 46-річний львів'янин, котрий стріляв з вікна власної квартири, розташованої на другому поверсі будинку.

Також встановлено, що напередодні чоловік посварився зі своєю співмешканкою, котра проживала разом зі своїм 23-річним сином на першому поверсі у тому ж будинку. Зранку зловмисник прийшов під її двері, маючи з собою вогнепальну зброю – пістолет іноземного виробництва. Здійснивши кілька пострілів у вхідні двері, він поранив сина своєї співмешканки у ногу, після чого повернувся у свою квартиру на другому поверсі і здійснив кілька пострілів з вікна, влучивши у лобове скло автомобіля, який їхав вулицею, а також у вікна будинку навпроти.

"Коли на місце події прибули правоохоронці і вимагали відчинити двері у квартиру, чоловік не виконав їхні вимоги, не виходив на контакт, а пізніше накрився подушкою і здійснив смертельний постріл собі у голову. Зараз проводяться слідчі дії, з'ясовується скільки всього було здійснено пострілів, а також звідки у нього зброя. Буде призначено ряд експертиз, у тому числі для встановлення чи перебував чоловік у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Наразі вирішується питання кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme