У КНДР розстріляли із зеніток п'ятьох силовиків

У Північній Кореї розстріляли із зенітних установок п'ятьох високопоставлених силовиків за нібито неправдиві звіти, надалі лідеру держави Кім Чен Ину

Про це повідомили у розвідці Південної Кореї, передає Depo.ua з посиланням на DW.

Так, Кім Чен Ин був дуже розгніваний, що його обманули.

Про факт страти п'ятьох чиновників служба розвідки Південної Кореї поінформувала депутатів країни, однак, що це були за звіти не повідомляється.

За даними розвідки, звільнення у січні 2017 року міністра держбезпеки КНДР Кім Вон Хонга, обвинуваченого у корупції, має безпосередній стосунок до неправдивих звітів, через які були страчені працівники відомства.

Нагадаємо, що з часу приходу до влади у 2011 році Кім Чен Ина в країні регулярно відбуваються страти чиновників. Так, у травні 2015 року у КНДР стратили міністра оборони, його також розстріляли з зенітної установки через те, що заснув перед Кім Чен Ином. Тієї ж весни в країні стратили ще 15 чиновників через надмірну цікавість до плану лісових насаджень країни. У 2013 році Кім Чен Ин за державну зраду стратив власного дядька.

Додамо, що 14 лютого в аеропорту Малайзії був убитий зведений брат президента диктатора – Кім Чен Нама. За даними розвідки Південної Кореї, КНДР протягом тривалого часу готувала цю вбивство.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme