У Києві АТОшників лікують канадські лікарі

У ці дні в київському госпіталі працює п'ята медична місія канадських лікарів

Мета місії – проведення майстер-класів та реконструктивних хірургічних операцій жертвам Майдану та військовим пораненим на Сході країни, обмін досвідом з українськими фахівцями, а також надання інформаційно-дорадчої допомоги – повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Міністерства охорони здоров'я.

Місія розпочала роботу 24 лютого і триватиме до 05 березня 2017 року у Центральному військовому госпіталі у Києві по вулиці Госпітальна, 18.

Місія організована Канадсько-Українською Фундацією під патронажем Конґресу Українців Канади. Команда з понад 20 медиків повністю складається із добровольців та включає хірургів, анестезіологів, медсестер та фізіотерапевта.

Зібрані з усієї Канади лікарі спільно з українськими колегами військового госпіталю проведуть операції на обличчі та верхніх кінцівках, займуться усуненням постравматичних черепно-лицевих деформацій, дефектів м'яких тканин та рубців.

Команду очолює доктор Олег Антонишин – керівник програми черепних травм у дорослих Наукового центру здоров'я у Саннібруку та професор пластичної хірургії Університету Торонто. Цього року до місії також долучилися 6 медичних спеціалістів армії США.

Фінансування попередніх медичних місій частково здійснювалося за рахунок Міністерства міжнародних справ Канади (Global Affairs Canada) та приватних пожертвувань. П'ята медична місія відбуватиметься завдяки підтримки приватних жертводавців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme