UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові спіймали п'яного водія на викраденому авто

Харківські патрульні зупинили п'яного водія, який був за кермом викраденого автомобіля

У Харкові спіймали п'яного водія на…

Як повідомили Depо.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, сьогодні, 27 лютого, о 00:30 на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Зернової патрульні помітили автомобіль ToyotaCorolla, у якого в темну пору доби були вимкнені фари ближнього світла.

За відомостями поліції, на вимоги патрульних зупинитися, водій не реагував й почав прискорювати рух. Через декілька хвилин патрульним вдалося зупинити порушника.

За кермом Toyota Corolla знаходився 27-річний громадянин з явними ознаками алкогольно сп'яніння та без відповідних документів на керування автівкою. Окрім цього, патрульні встановили, що зупинений автомобіль знаходиться в угоні. На питання правоохоронців, щодо незаконного заволодіння автотранспортом, чоловік нічого пояснити не міг. Під час проходження водієм огляду на стан сп'яніння за допомогою спеціального пристрою "Драгер", результат огляду склав 1,8 проміле алкоголю у крові.

Патрульні склали на громадянина відповідні адміністративні матеріали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Для подальшого встановлення обставин події затриманого чоловіка та авто передали слідчим.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme