UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Чернігові шукають грабіжника, що влаштував стрілянину у ломбарді

Поліцейські Чернігова проводять оперативно-розшукові заходи зі встановлення та затримання невідомого чоловіка, котрий з вогнепальної зброї поранив працівника фінансової установи

Оператору лінії "102" ввечері надійшло анонімне повідомлення, що в одному з чернігівських ломбардів по вулиці Богуна чутно постріли, повідомяє Depo.Суми з посиланням на відділ комунікацій поліції Чернігівщини.

Коли спецпризначенці зайшли до ломбарду, то знайшли там пораненого працівника закладу. Поліцейські надали постраждалому першу медичну допомогу, дочекалися приїзду карети "швидкої медичної допомоги" та супроводили пораненого до лікарні.

Під час огляду місця події слідчо-оперативною групою експерти вилучили гільзи від автоматичної вогнепальної зброї та інші речові докази. За попередньою інформацією, з ломбарду нічого не викрадено.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) - карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернігів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme